Sportski susreti ALUMNI UNIN: Povezivanje kroz sport

Sportski susreti namijenjeni su promicanju zdravog života, timskog rada i sportskog duha među bivšim studentima Sveučilišta Sjever. Oni također pružaju savršenu priliku za povezivanje s lokalnim sportskim udrugama i klubovima koji djeluju na području sjevera Hrvatske, potičući sinergiju između akademskog svijeta i sportske zajednice.

Očekujemo da će Sportski susreti okupiti veliki broj bivših studenata, bez obzira na njihove sportske sposobnosti ili prethodno iskustvo. Bilo da se radi o nogometu, košarci, odbojci, atletici, trčanju ili drugim sportskim disciplinama, svi će naći nešto za sebe u raznolikom i uključivom programu Sportskih susreta.

yellow ball on water during night time

UNIN druženje kroz sport

Sportski susreti nisu samo o natjecanju, već o stvaranju jedinstvenog doživljaja koji nadmašuje granice sporta. Kroz sport, želimo promovirati povezanost, razumijevanje i solidarnost među bivšim studentima, te stvoriti snažan osjećaj pripadnosti zajednici ALUMNI UNIN.

Pridružite nam se na Sportskim susretima i iskoristite priliku za izgradnju snažnih veza s bivšim kolegama i lokalnim sportskim zajednicama. Na ovim susretima moći ćete ne samo ponovno pokrenuti sportski duh, već i stvoriti nove prijatelje, obnoviti stare veze i sudjelovati u izgradnji trajnog nasljeđa ALUMNI UNIN-a.

group of people playing soccer on soccer field

Promicanje vrijednosti

Kroz ove susrete, nastojimo pokazati da sport nije samo fizička aktivnost, već snažan alat za povezivanje, stvaranje pozitivnih odnosa i promicanje vrijednosti koje su nam svima zajedničke. Bez obzira na vaše sportske ambicije, vjerujemo da svatko može pridonijeti ovim susretima i stvoriti nezaboravna iskustva.

person in black long sleeve shirt and black pants doing heart hand sign